WIJN sites_lijn CHAMPAGNE sites_lijn BLOEMEN sites_lijn FRUITMAND sites_lijn TAART sites_lijn CADEAUBON CHOCOLADE BALLON KRAAMKADO
sites_pijl
023 737 0017
 

Bezorging van uw bestelling uw winkelwagen bevat geen producten

Bezorgd wanneer u wenst
Indien u een bestelling plaatst bij Cadeaubonbezorgen.nl is het mogelijk om zelf de gewenste bezorgdatum op te geven! Zo kunt u de taart al ruim van te voren bestellen. Pas op de datum die u heeft opgegeven zal uw zendig worden afgeleverd. Ideaal als u niet in staat bent een kennis of relatie op de desbetreffende dag persoonlijk te bezoeken! Het is helaas niet mogelijk om een voorkeurstijdstip voor aflevering op te geven.

 

Voor 17.00 uur besteld, volgende dag bezorgd!
Cadeaubonbezorgen.nl biedt de service om een bestelling die voor 17.00 uur is geplaatst, de volgende dag nog te bezorgen! (Alleen geldig op werkdagen). Grote aantallen worden in overleg binnen een bepaalde periode of op een voorkeursdatum afgeleverd.

 

Bezorgprocedure
Bestellingen van Cadeaubonbezorgen.nl worden bezorgd van dinsdag t/m zaterdag. De bezorging wordt uitgevoerd door de postbodes van TNT Post. De ontvanger hoeft dus niet speciaal thuis/aanwezig te zijn aangezien de cadeaubon via de brievenbus wordt bezorgd. In het geval van levering bij grote aantallen zal de levering in overleg plaatsvinden en worden uitgevoerd door de koeriers van TNT Pakketdienst.

 

Uw zending volgen
Helaas is het (nog) niet mogelijk om u zending zelfstandig te traceren. Wilt u meer informatie over de bezorgstatus van uw bestelling? Neem hiervoor contact op met de klantenservice van Cadeaubonbezorgen.nl. Onze medewerkers kunnen u altijd op de hoogte brengen van de bezorgstatus.